jagua tatu

Istoria dureroasă a artei tatuajelor

Denumirea de "tatuaj" aka "tattoo”, vine de la sunetul pe care îl fac cele două lemne atunci când se ating pentru a introduce acul cu cerneală în piele.Acesta este sunetul repetitiv „ta ta tu”- de aici cuvântul „tattoo”. Modul de realizare a tatuajelor s-a modificat foarte mult în ultimele două sute de ani, în zilele noastre utilizându-se aparate special concepute pentru așa ceva, iar simplele modele de altă dată au fost înlocuite cu motive florale,simboluri chinezești etc., ajungându-se chiar la portrete de o calitate și fidelitate remarcabilă sau chiar sa arate precum cele permamente dar sa reziste doar 2 saptamani cu Jagua Tatu.

În acest fel a apărut primul tatuaj, realizat cu o coajă și cărbune. Inca de atunci în China tatuajele au avut întotdeauna un prestigiu imens, atât de mult încât să ai un tatuaj însemna că aparții clasei conducătoare. De asemenea, se crede că oamenii foloseau tatuajele ca remediu pentru anumite epidemii precum virusi de varicela și variola.

Cultura asiatică are o tradiție străveche a tatuajului. Tot in China, de exemplu, practica a fost întotdeauna efectuată asupra femeilor, deoarece se credea că trupurile lor sunt libere de cele „cinci rele” și sunt astfel perfecte pentru practică. În Coreea și Japonia, totuși, tatuajele sunt aproape întotdeauna asociate cu bărbații.

Cuvântul tatuaj este un cuvânt care înseamnă „a marca”. Termenul japonez care înseamnă tatuaj este Iresumi, care este format din două cuvinte japoneze: Ire, care înseamnă intriga și Sumi, care înseamnă cerneală neagră. În zilele noastre sunt multe persoane care doresc să-și facă un tatuaj pentru că sunt considerate la modă.

De-a lungul istoriei tatuajelor, tatuajele faciale și ale capului au fost întotdeauna considerate sacre. Inițial, tatuajele erau caracterizate prin utilizarea formelor geometrice și a simbolurilor magice. Treptat, portretul a devenit mai comun, evoluând de la un simplu contur la imagini complexe.

Tatuajul nu este doar un desen frumos, ci și o piesă vestimentară. Istoria tatuajelor este la fel de veche ca civilizația însăși, așa cum a fost în cele mai vechi tăblițe de lut cunoscute de om. Cuvântul „tatuaj” înseamnă „a marca ceva cu un design”. În unele triburi, un tatuaj simboliza că războinicul a ucis pe cineva în război vezi si modelul cu "Lacrima" langa ochi in gastile mafiote.

Tatuajul a devenit destul de comun în zilele noastre, dar multă vreme nu a fost acceptat. Cicatricele pielii cauzate de folosirea de către tatuaj a instrumentelor concepute pentru a rupe pielea și a introduce cerneală a însemnat că aceasta a fost privită de mulți ca o desfigurare, ceea ce i-a determinat pe liderii religioși să condamne practica sa.

În Fading the Ink: The Disappearance of the Tattoo, un articol marca Tom Bartlett dă o relatare despre dispariția tatuajelor in Evul Intunecat pana la apariția lor la sfârșitul secolului al XVIII-lea, care au influențat și apariția de noi instrumente pentru a obtine cernelurile și alte fluide bune pentru piele, cu un control și precizie mai bune de la apariția primei mașini de tatuat în 1891.

Primele tatuaje au fost realizate cu cele mai primitive instrumente folosite: roci carbune ascuțite. Bărbații și femeile au folosit aceste instrumente pentru a zgâria literalmente o imagine în piele, la fel ca și cum și-ar fi răzuit pielea cu marginea stâncilor. Apoi au facut ace, amestecate cu funingine și sânge de animal si cărbune. Acest amestec a fost un pas important către puncția chirurgicală, deoarece a servit ca lubrifiant care reduce durerea în timpul utilizării.

Prima mențiune despre tatuaj în arta europeană datează de aproximativ 150 de ani, dar cu mult timp înainte polinezienii își tatuau deja corpul și fața, dar pentru noi ceilalți, tatuajul face parte din istoria noastră.

Tatuajul este într-adevăr o carte vie, capabilă să ne spună multe despre istoria civilizațiilor și a rasei umane, de la cine provine și încotro merge. Tatuajul este, de asemenea, un corp de cunoștințe pe care îl putem folosi pentru a înțelege prezentul și a prezice ce s-ar putea întâmpla în viitor.

Tatuajul a apărut la începutul timpurilor și a însoțit progresul artei și dezvoltarea lumii, lăsând o amprentă permanentă în piele și conștiința colectivă. Poate că într-o zi vom ști mai multe despre el și vom arăta generațiilor viitoare prin acest articol, care este o scurtă istorie care ne arată când au început tatuajele, de unde au apărut și cum au progresat de-a lungul timpului.

Tatuajul a făcut parte din multe culturi diferite de mai bine de 3000 de ani. Polinezienii au fost primii care au practicat-o, iar mai târziu indienii americani, iar mai târziu, japonezii. În Europa, în timpul Evului Mediu, tatuajul căzuse în discredit. În Franța, a fost interzis în 1388; Henric al IV-lea a reafirmat în 1604; Ludovic al XIV-lea a reafirmat-o din nou în 1682. Anglia a interzis, de asemenea, orice fel de tatuaj; În 1775, regina Elisabeta a impus o lege care amendează pe oricine cu „un semn pe corpul său de care îi este rușine”.

Vrei să fii diferit și să încerci ceva nou, mai ales în materie de modă, incearca Jagua Tatu: nu rănește niciodată sau nu te încurcă. Deci vrei sa te tatuezi?

Alege ceea ce este cel mai important pentru tine: decorul sau sensul care nu are nevoie de un decor tridimensional pentru a fi recunoscut de toata lumea.

Tatuajele sunt o formă excelentă de auto-exprimare și pot fi folosite ca o modalitate de a sărbători momentele de hotar ale vieții, cum ar fi absolvirea și nunta. Sau poți merge pe acest traseu dacă vrei pur și simplu un aspect unic care să întoarcă capetele. În orice caz, există Jagua Tatu sau o mulțime de saloane de tatuaje în jur, așa că obținerea oricărui tip de design doriți ar trebui să fie destul de simplă.

Tatuajul există de mii de ani și cu siguranță va continua să fie o mare parte a viitorului și culturii noastre. Alegerea designului perfect al tatuajului este doar începutul: trebuie să vă întrebați dacă îl doriți pe braț, încheietura mâinii, gât (sau orice parte a corpului) și acest lucru poate deveni dificil. Alege câteva modele. Testeaza cu Jagua. Crezi că sunt frumoase? Răzgândește-te. E în regulă - am fost și noi asa. Acest lucru necesită timp și răbdare; nu te grăbi.

Chiar dacă nu aveți experiență cu tatuajele, acești artiști vor fi mai mult decât bucuroși să vă ghideze prin proces.

Toate aceste schimbări au făcut ca tatuajul să fie la modă, sofisticat și popular în ultimele decenii. Tehnologia modernă a preluat multe culturi și a deschis ușile prin care unele dintre ele au intrat. Din acest motiv, astăzi atât de mulți oameni vorbesc despre căutarea unor tatuaje naturale cu Jagua de design bun. Dacă acesta este ceva care te interesează, îți recomandăm mai întâi să studiezi niște cărți sau să iei un curs de desen de tatuaj , va fi cea mai bună investiție pe care ai făcut-o vreodată și începutul unei mari cariere artistice.

 

Acum stii istoria tatuajelor și cum această artă a ajuns să fie ceea ce este astăzi. Dacă vrei totuși un tatuaj, acum îi poți adăuga ceva nou-Jagua; în acest fel, tatuajul tău va exprima ceva esențial despre personalitatea sau atitudinea ta.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.