Despre noi

Noi cei de la Atelierele de Decalcomanie Suax srl suntem din 1997 o companie tanara locala angajata în crearea de produse de calitate pentru decorarea corpului cu multa creativitate si imaginatie.
Dorim sa ne consideri nu doar un simplu furnizor, ci un partener profesionist si de incredere pe care poti conta in afacerea ta sau in activitatea companiei pentru care lucrezi.
In plus noi va ajutam sa va promovati imaginea sau pe cea a clientilor companiei voastre. Va oferim tatuaje temporare personalizate de lipit sau jagua: materiale promotionale originale si de impact la un pret cat se poate de convenabil. E greu de crezut ca vei gasi un raport calitate-pret mai bun pentru un suport promotional.
Toate produsele noastre sunt realízate 100% local, cu focus pe calitate si design.
Si pentru ca suntem dedicati noutatilor si vrem sa tinem pas cu piata, dorim sa te tinem si pe tine la curent cu noile noastre produse si oferte de pret. Pentru ca vrem ca impreuna sa avem grija de afacerea ta si a clientilor tai.

hello@tatuajetemporare.ro

Am ajutat peste 1 milion de oameni să foloseasca tatuaje temporare frumoase produse local rapid și ușor aici pe tatuajetemporare.ro și în cooperare cu partenerii nostri care ne recomanda, precum ...