Jagua or let there be art!

Jagua or let there be art!

 Hey there people!

Stim ca tatuajele sunt controversate si totusi atat de cool incat se pliaza pe absolut orice iubitor de imaginatie si arta vizuala inedita!

Stim de asemenea ca Einstein nu a fost un mos plictisit de viata si ca abuza de propria imaginatie asa ca iti propun un exercitiu fain: sa spunem ca viata devine atat de banala incat uneori nu prea iti mai vin idei sau daca iti vin te temi de prejudecăți si atunci preferi sa te bagi ca strutul in pamant,desi in adancul sufletului esti un artist neinteles si cu siguranta ti-ai luat una peste ceafa de la ai tai cand ai incercat sa pictezi peretii din hol!

Dar hei, ai trecut deja de etapa asta asa ca te poti exprima liber si ce crezi, daca ti-ai dorit vreodata un tatuaj sau pur si simplu iti place mazgaleala, te incurajez sa faci ce-ti bucura sufletul!

Ai nevoie doar de un strop de pinterest si putina indemanare!

Ah da si de JAGUA, desigur,e pigmentul ala fain care tine mai mult decat henna si seamana izbitor de mult cu pigmentul tatuajului definitiv, ai spune ca e unul si acelasi lucru daca nu te-ai trezi peste 2 saptamani ca nu il mai ai!

Culoarea te duce cu gandul la mare, la soare si la atmosfera aia faina de festival si de libertate, albastru inchis, spre bleumarin si surpriza, nu doare!

Gelul de jagua doar se aplica pe piele, iar in 20-30 de minute se usuca, in functie de grosimea stratului aplicat, apoi stai cu gelul pe piele timp de 2-4h pentru ca pigmentul sa poata patrunde complet!

Dupa aceste 2-4h trebuie doar sa speli zona tatuata cu apa si sapun din abundenta ca sa indepartezi gelul uscat iar in 24 de h nuanta isi va modifica treptat intensitatea, pana la acel albastru de care spuneam mai sus,apoi esti liber sa sfidezi parerile celorlalti!

Hai recunoaște ca adrenalina si faptul ca faci lucruri neasteptate iti incanta putin spiritul!

Iti place tatuajul lui Bowie si vrei sa iti șochezi iubita?

Te a enervat cel mai bun prieten si vrei sa i faci o farsa?

Iti place sa iti testezi limitele creativitatii si dexteritatii?

Esti artist si iti doresti moduri noi de a te exprima?

Chelia e mai faina cand o decorezi si totusi poti sa incepi cu a prietenului tau cel mai bun! Daca nu chiar cu a ta! Hai nu te supara, dar cine s-ar astepta la o mandrie de chelie tatuata temporar! In 2 saptamani poti chiar sa schimbi modelul iar daca simti ca ai nevoie de indrumare la inceput poti apela oricand la sabloanele de care dispunem!

Trebuie doar sa ne spui ce iti doresti si noi te ajutam cu absolut orice detalii ai nevoie pentru a-ti usura procesul artistic!

Ce crezi ca s-ar intampla daca ne-am da frau liber imaginatiei si ne-am juca, stiind ca rezultatele nu sunt permanente si ca putem efectiv abuza de ideile noastre artistice?

Iti spun eu: creștem, experimentam,ne descoperim si ne iubim mai mult! Stii ce e fain? Ca tu faci regulile, te pui in valoare si ii incurajezi si pe ceilalti sa faca la fel! Iti las mai jos cateva idei de tatuaje poate ti-am trezit interesul si ai nevoie de inspirație vizuala ,sursa pinterest!

Let there be love and art, people!

Rock your world!

 

Love from Ana

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.