MODURI UNICE DE A UTILIZA TATUAJE TEMPORARE

MODURI UNICE DE A UTILIZA TATUAJE TEMPORARE PERSONALIZATE

Tatuajele temporare sunt la modă în zilele noastre - nu puteți merge la Mega Image fără a vedea cel puțin unul. Unele dintre ele sunt atât de bune încât poate fi greu să faci chiar diferența dintre un tatuaj real și unul fals. Deși tatuajele temporare sunt asociate cel mai adesea cu decorarea pielii, ele sunt atât de ușor de aplicat și de spălat încât sunt opțiuni excelente pentru decorare, branding și multe altele.

Iată câteva idei pentru utilizări unice și creative pentru tatuaje temporare personalizate dincolo de pielea ta.

TATAUJE TEMPORARE PE STICLA

Sticla decorată cu tatuaje temporare este o modalitate distractivă și ușoară de a înveseli evenimente speciale precum nunți, petreceri sau chiar decorul interior al magazinului tău de Craciun 2020. În timp ce pictarea sticlei poate fi o provocare vulnerabila și mai este si greu de îndepărtat dacă doriți un aspect nou, tatuajele temporare personalizate sunt o modalitate rapidă și distractivă de a decora ferestrele, ornamentele din sticlă, farfuriile, paharele și multe altele pentru ocazii speciale și evenimente.

Personalizați articole precum cani, globuri și ochelari pentru un eveniment din magazinul tau sau faceți publicitate ofertelor speciale ale magazinelor pe oglinzi sau ferestre cu caractere creative sau caligarfice. Participați la petrecere online? Folosiți tatuaje temporare pentru a marca ferestrele casei, pereții camerei sau alte suprafețe și ștergeți-le usor când ați terminat.

Pentru ocazii speciale, tatuați-vă paharele stil cupa de sampanie, inelele pentru șervețele sau ustensilele înainte de petrecere sau eveniment, astfel încât să puteți doar să refaceți obiectele pe care le aveți deja în loc să trebuiască să comandați altele noi personalizate. Puteți chiar să vă înveseliți dispozitivele electronice, cum ar fi laptopul sau telefonul, cu tatuaje temporare.

Tatuajele temporare dvs. au linii curate și îngrijite și este mult mai rapid decât să desenezi  cu mâna si mult mai usor de indepartat decat un sticker. Și hei, atâta timp cât îl ai tatuaje temporare, te poți îndrăgosti chiarf si la fiecare două săptămâni.
Puteți oricând să stregeti tatuajul temporar și să încercați din nou si din nou.

PE UNGHII

 Cauta pe tatuajetemporare.ro  și puteți găsi sute de modele complexe și artistice pentru tatuaje temporare de unghii. S-ar putea să vă întrebați cum cineva ar putea chiar să țină o pensulă atât de mică pentru a realiza lucrări de artă atât de detaliate. Dacă mâinile tale sunt mai puțin ferme și abilitățile tale de desen lasă de dorit, tatuajele temporare pot fi răspunsul pe care îl cauți.

PE OBIECTE

Tatuajele temporare adaugă o explozie de fler decorativ la tot felul de obiecte și opere de artă. De exemplu, le puteți integra în scrapbooking sau în realizarea de colaje. Testați-le pe lemn pentru lucrări complexe sau ceramica și vase de lut. Tatuajele temporare adaugă, de asemenea, un plus de fler sedintelor online. Ia gândiți-vă cum ar putea să vă arate ouăle de Paște, dovleceii de Halloween sau ornamentele de brad decoratiuni cu tatuaje temporare.

MODURI UNICE DE A UTILIZA TATUAJE TEMPORARE

Folosiți tatuaje temporare pentru a vă personaliza husa telefonului sau a telefonului, cum vrei.
Aveți idei pentru utilizări unice pentru tatuaje temporare?

tatuaje temporare pentru globuri de brad de craciun

MODURI UNICE DE A UTILIZA TATUAJE TEMPORARE

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele utilizări creative pentru tatuajele temporare.
Singura ta limită este propria ta imaginație.

Lotus tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare
Lotus tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare
Lotus tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare

Lotus tatuaj jagua real

99,00 lei

Lotus tatuaj jagua real si semi permanent, realizat din fructe. Vine la tine acasa cu tot ce ai nevoie pentru a-l aplica fara efort.

 • Se aplica în 2 minute
 • Dureaza 1-2 saptamani.
Pur si simplu lipiti tatuajul jagua direct pe pielea dvs. timp de minim 1 ora si maxim 5 ore  pentru un aspect super realistic iar apoi doar il indepartati usor. 

VOTAT # 1 ca modalitate de a testa un tatuaj permament

Ce e in cutie?

  1. Lotus tatuaj jagua real, produs in Romania
  2. Pad steril pentru curatarea pielii dvs.
  3. Instructiuni de aplicare si îngrijire tatuaje jagua
   Self love tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare
   Self love tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare
   Self love tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare

   Self love tatuaj jagua real

   62,30 lei
   AD AR AI VR tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare
   AD AR AI VR tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare

   AD AR AI VR tatuaj jagua real

   79,00 lei
   Tri tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare
   Tri tatuaj jagua real - Jagua tatuaje temporare

   Tri tatuaj jagua real

   48,30 lei

    tatuajetemporare.ro

   Inspirații conexe

   Tatuaj de probă: acum îți poți testa tatuajul înainte de a-l face permanent

   Tatuaj de probă: acum îți poți testa tatuajul înainte de a-l face permanent

   Cum poți testa o mașină înainte să o cumperi, acum poți face același lucru și cu un tatuaj. O singura companie din Romania le permite doritorilor să-și „probeze” tatuajul înainte de a lua o decizie importantă. Vrei sa vezi care?

   Read more
   Ouă de Paşte: 20 de idei creative pentru ornat in 2021

   Ouă de Paşte: 20 de idei creative pentru ornat in 2021

   Toată lumea adoră să decoreze ouăle cu coloranți și cu Pardon Tatu nu este diferit! Da, un proiect care este distractiv pentru toate vârstele. Aplicarea este la fel ca aplicarea tatuajului temporar pe piele, adică doar adăugați apă.

   Read more

   Leave a comment

   Please note, comments must be approved before they are published