Tatuaj de probă: acum îți poți testa tatuajul înainte de a-l face permanent

Tatuaj de probă: acum îți poți testa tatuajul înainte de a-l face permanent

Pictarea corpului prin efectuarea unui tatuaj permanent este o decizie extrem de importantă, mai ales că vei trăi cu ea toată viața. Iar, la fel ca în cazul tuturor deciziilor importante, este de preferat să testezi terenul până să te arunci cu capul înainte.

Aici descoperi singura companie din Romania care creează tatuaje temporare la comandă, pentru a le permite doritorilor să vadă exact cum va arăta viitoarea operă de artă pe corpul lor. Tatuajele sunt create după ce clienții încarcă o fotografie cu schița acestuia pe site-ul nostru. De asemenea, doritorii pot apela la serviciile unui artist tatuator, din cadrul companiei, pentru a-i ajuta la dezvoltarea designului, sau dacă nu sunt siguri ce își doresc.

Prețurile tatuajelor 100% naturale, netoxice, rezistente la apă, depinde de mărimea acestora, nu de culoare. Tatuajele care măsoară între doi și patru centimetri costă undeva între 15 și 35 lei, iar tatuajele mai mari au un preț cuprins între 79 și 160 de lei. De asemenea, dacă apelezi la ajutorul artistului tatuator din cadrul companiei, prețul va depinde și de câte detalii are desenul.

Ileana, CFO Eastern Europe Managing Director Romania tatuajetemporare.ro, a declarat pentru Cosmopolitan că "Jagua Tatu marchează o schimbare în modul în care oamenii experimentează arta corporală. Pentru că cei care optează pentru un tatuaj sunt din ce în ce mai interesați de lucrări complexe, sunt nevoiți să ia decizii importante, iar procesul realizării tatuajului ar trebui să fie mai flexibil. Ne dorim ca oamenii să poată vizualiza tatuajul, care este un „accesoriu” permanent, cu o legătură emoțională puternică. Deși lansata de curând, Jagua se bucură de un mare succes în Romania. Primim zeci de comenzi în fiecare zi, iar clienții publică fotografii pe rețelele sociale pentru a ne lăuda munca, declarându-se satisfăcuți de noile tatuaje Jagua."

Jagua tatu from Romania

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.