Tatuaje de carantina

Tatuaje de carantina

Toți lucrăm asa acum: cu masca sau de acasa.

Pentru a rămâne sănătoși fizic si psihic în timpul acestei prime pandemii am ales sa dezvoltam proiecte noi cu imaginatie. Așa au iesit tatuajele Jagua.

jagua umor

Unul dintre modurile în care am făcut față a fost acceptarea noilor provocari cu umor, design si imaginatie; nu psi-analizaaa ordinea, e cum vrei tu.

Adaugand la aceste trei calitati si istoria atelierului nostru de tatuaje (live inca din 1997) ne-au vizitat naiv calitatile companiei, aka pilonii brandului tatuajetemporare.ro:

istorie, design, creativitate, umor

niciuna separat ci toate impreuna.

Deh, acum suntem o uninationala sustenabila si imuna la orice vulnerabilitate. Am lucrat mult sa ajungem aici, nu a fost usor dar a fost amuzant in fiecare zi. Acum ne uitam cu compansiune la firmele zombi si nu stiu cat le mai poate sustine Ursula.



Am început in Aprilie cu succes productia locala cu tatuajele Jagua nici prea mari nici prea mici! Noile testele facute cu tatuaje mai mari, atat de cerute de comunitatea noastra, sunt perfecte.

Lucrurile bune vin la cei care fac lucruri bune. Acum le producem intr-o tehnica atat de noua cu care inca ne familiarizam zilnic. Cand vrei totusi sa le testezi sa ne spui hakuna matata in checkout sau aici sau pe hello@tatuajetemporare.ro si gasim un curier liber pana la 31 Decembrie 2020 sa iti aduca cateva cu reducere fara griji de 16%.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.