Top 10 de idei de tatuaje cu nume [Ghid de inspirație 2022]

Top 10 de idei de tatuaje cu nume [Ghid de inspirație 2022]

Tatuajele cu nume sunt astăzi cele mai vitale declarații legate de o legătură personală cu altcineva, mai ales daca sunt permanente.

Povestea modernă a fost redefinită prin lansarea acestor tatuaje inovatoare, tatuaje Jagua. Aceste capodopere înalte sunt extraordinar de indraznete și impresionant de divine; fac parte din 10+ lista celor mai bune idei de tatuaje . Acestea colectie prezintă zenitul dedicării cu cerințe spațiale minime.

Desigur, fontul este un element integrant al oricărui tatuaj de nume, așa că fontul ales ar trebui să fie atent deliberat.

Caligrafia cursivă este adesea considerată a fi cea mai romantică, dar unii preferă pur și simplu să o mențină simplă. Ce doriți să alegeți? Un tatuaj care să atragă persoana onorată fără a vă compromite propriul simț personal al stilului.

Angajamentul este deosebit de important în cazul tatuajelor cu nume, așa că asigurați-vă că relația dvs. este solidă înainte de a o imortaliz permanent; mai biune incearca cu Jagua. Soțiile și iubitele sunt subiectele cele mai frecvente ale acestui tip de artă corporală, așa că rețineți acest lucru: dacă există vreodată o mica vulnerabilitate între dumneavoastră și doamna dvs., tatuajele permanente poat servi din greșeală ca un factor de descurajare pentru parteneriatele viitoare asa ca foloseste Jagua sa iti arati admiratia permanent.

Tatuaje temporare reimaginate?

Tatuaje temporare cu JAGUA - o forma complet nouă de body art, de a-ti decora corpul, de a te exprima!

Tatuajele JAGUA sunt naturale, intense, rezistente la apa, semipermanente si de cea mai bună calitate. Daca stii ce este Henna este timpul pentru noile tatuaje temporare reinventate cu Jagua.

Noile tatuaje temporare Jagua sunt aplicate ușor, mai ușor decat Henna - Arată precum tatuajele permanente - Durează 1-2 săptămâni

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.