Disclaimer pentru Tatuaje cu Jagua sau Henna

Disclaimer pentru Tatuaje cu Jagua sau Henna

Renunțare la Tatuaje cu Jagua sau Henna

Potențiale reacții alergice: Desi pasta de jagua sau henna este un produs natural, nu putem garanta că nu vor apărea reacții alergice. Persoanele cu alergii cunoscute sau suspectate ale pielii ar trebui să consulte medicul înainte de a solicita o ședință. Toate ingredientele folosite în produsele noastre sunt detaliat listate pe site-ul nostru în secțiunea Întrebări frecvente. Este responsabilitatea ta să ne informezi despre orice alergii ale pielii înainte de sesiune. Suntem dedicați să adaptăm ingredientele pastei de henna pentru a minimiza potențialele reacții alergice.

 NU dormi cu gelul de jagua sau henna pe piele! Pata sau tatuajul de jagua se pot transfera altor părți ale corpului și altor persoane în primele 12-24 de ore de aplicare.

• După ce ați spălat gelul de jagua și înainte de culcare, un pas suplimentar pe care îl puteți face pentru a evita orice transfer , este să acoperiți zona pielii cu hârtie absorbantă sau tifon și bandă adezivă sau să purtați îmbrăcăminte peste ea în timp ce dormiți.

Variabilitatea rezultatelor cu pasta de henna sau gelul Jagua: Rezultatele aplicațiilor noastre de jagua sau henna pot varia. Factori precum condițiile medicale, medicamentele utilizate și chimia individuală a pielii pot influența modul în care henna pătează pielea. Nu putem garanta culoarea exactă sau durata de păstrare a designului henna, deoarece fiecare persoană poate obține o nuanță diferită. De la pete de culoare maro închis până la nuanțe de visiniu, gama de culori este variată. Este important să înțelegeți că nu putem prezice sau garanta o culoare specifică. Îți vom oferi întotdeauna instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea ulterioară, dar este responsabilitatea ta să urmezi aceste instrucțiuni pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

Responsabilitatea în îngrijirea ulterioară: În încercarea de a obține cea mai bună pată posibilă, este vital să urmezi cu atenție instrucțiunile de îngrijire ulterioară. Dupa aplicare, vei primi informații detaliate despre cum să îngrijești și să menții designul henna în condiții optime. Respectarea acestor instrucțiuni este esențială pentru rezultatele dorite. Suntem aici pentru a răspunde la întrebări și a oferi sfaturi, dar succesul pe termen lung al designului depinde de atenția și îngrijirea ta.

Te rugăm să ai în vedere aceste disclaimere înainte de a solicita o ședință pentru tatuaje cu Jagua sau henna. Ne dorim să oferim o experiență frumoasă și sigură pentru fiecare client și suntem aici pentru a răspunde la orice întrebări sau îngrijorări ai putea avea.

Jagua Tattoo