RECOMANDARI PENTRU TATUAJE DE LUNGA DURATA

Tatuajul Jagua este super realistic si semi-permanent realizat cu extract din fructe organice.
Pur și simplu aplicați-l direct pe pielea dvs.
Se aplică în 1-2 minute.
Se dezvoltă peste 24 de ore.
Durează 1-2 săptămâni.
Vine cu tot ce ai nevoie pentru a il aplica fără efort, în 1-2 minute.


CUM SĂ-ȚI APLICI TATUAJUL JAGUA?
Pasul 1 - Curățarea pielii
Stergeți zona cu alcool și așteptați câteva secunde pentru a permite zonei să se usuce din nou.
Pasul 2 - Aplicarea tatuajului Jagua
Desprindeti partea adeziva a tatuajului Jagua, aplicați-l cu partea adeziva pe piele, pe o zona a corpului
în poziția de repaus firesc și frecați-l apasati-l ușor fara sa il mai miscati dupa fixare.
Așteptați 2 ore înainte de a scoate plasturele si retine sa nu transpiri.
Asta e tot! În următoarele 24-48 de ore, noul tău tatuaj se va întuneca treptat. În acest timp, tatuajul tău este încă proaspăt, așa că asigură-te să nu-l apesi pe alte părți ale corpului tău mult timp, deoarece este posibil să se transfere și în acele părți.
Aplicați tatuajul adeziv pe o zonă plană pe corpul dvs.: o zonă care nu se va întinde sau se plia când vă așezați sau stați în picioare vă va oferi cele mai bune rezultate. Nimeni nu vrea un tatuaj încrețit.
Când se aplică tatuajul? În timpul zilei sau în timpul somnului, atât timp cât există mai puține mișcări și se întind din corp. Indiferent când, lăsați-l să se stabilească și asigurați-vă că nu se mișcă sau transpiră.
NU TRANSPIRA!
Vă rugăm să nu transpirați: transpirația în timp ce purtați plasturele poate provoca rezultate nedorite.
Dacă aveți tendința să transpirați, asigurați-vă că purtați plasturele într-un spațiu rece și ventilat. De asemenea, nu faceți duș cu plasturele, un duș fierbinte poate provoca transpirație.
ALEGEȚI O ZONĂ CU PĂR PUȚIN SAU FĂRĂ
Ați încercat vreodată să vă smulgeți o bandă de pe brațul tău păros? Exact! Scoaterea plasturelui dintr-o zonă fără păr este mult mai plăcută. Hei, doar ne gândim la tine aici.
ZONE ALE CORPULUI CU PĂR DENS
Evitați aplicarea tatuajelor Jagua pe părțile corpului cu părul dens. Cu cât părul este mai dens, cu atât există șanse mai mari ca tatuajul să se ude sau pur și simplu să nu se dezvolte corect. Va recomandăm să vă radeți cel puțin 24 de ore înainte de aplicarea tatuajului. Nu recomandăm bărbieritul în 24 de ore, nici
înainte, nici după aplicare.
HIDRATAREA
Piele sănătoasă = Tatuaj sănătos. Similar cu tatuajele permanente, cu cât pielea ta este mai sănătoasă, cu atât rezultatul tatuajului este mai bun. Acesta este motivul pentru care este important să rămâneți hidratat hidratat hidratat. Așteptați o oră după hidratare dacă vă aplicați tatuajul în aceeași zi.
CONFORT SI RELAXARE
Tatuajele Jagua vin cu tot ceea ce trebuie să le aplici acasă in zona ta de confort si relaxare. Aplicați-vă tatuajul într-un mediu confortabil, cu temperatura camerei între 20-24 ° C. Transpirația va face tatuajul tău neclar.
INGRIJIRE
STAI HIDRATAT
Hidratarea zilnică vă va menține pielea hidratată și sănătoasă, păstrându-vă tatuaju jagua proaspăt mai mult timp. Cu toate acestea, așteptați cel puțin 8 ore după aplicarea tatuajului pentru a vă hidrata.
Sfat Pro: Utilizarea unui hidratant pe bază de apă înainte și după aplicarea tatuajului dvs. vă va oferi cele mai bune rezultate.
EVITĂ EXFOLIEREA
Pentru a vă păstra tatuajul cu Jagua pentru mult timp, evitați orice vă exfoliază pielea. Din moment ce Jagua stă în stratul superior al pielii tale, cu cât se exfoliază mai repede cu atât mai repede tatuajul tău va dispărea.
Nu încetați să vă faceți duș, trebuie doar să aveți grijă să nu frecați tatuajul. Când va uscati dupa dus asigurați-vă că nu îl frecați.
Evitați alte elemente exfoliante, cum ar fi perioade de timp prelungite în apă sărată, clor și lumina directă a soarelui.
DORMITUL
În prima noapte în care dormiți, asigurați-vă că purtați mâneci lungi sau îmbrăcăminte care acoperă tatuajul dvs. pentru a evita transferul de Jagua în altă parte a corpului. Ai încredere în noi, s-ar putea să fii surprins când te vei trezi cu două tatuaje!
CE TREBUIE DE EVITAT
CUM SĂ ASIGURAȚI O EXPERIENȚĂ UNICA ȘI SIGURA.
Reacțiile cutanate sunt extrem de rare. Cu toate acestea, ca în cazul oricărui produs care vine în contact cu pielea ta, există o mică șansă de a avea o reacție.
Iată câteva etape pentru a ajuta la evitarea oricăror iritații:
Evitați să aplicați tatuajele Jagua pe față, gât și organele genitale
Evitați aplicarea pe pielea uscată, cicatrizata sau ranita
Nu vă lăsați tatuajul pe mai mult de 120 de minute
Evitați să reaplicați un tatuaj nou cu Jagua direct peste un tatuaj jagua anterior, timp de cel puțin o lună
INGREDIENTELE NOASTRE
Dacă aveți nelămuriri cu privire la reacții sau iritații, nu ezitați să vă familiarizați cu lista completă a ingredientelor noastre.
Tatuaje Jagua: Genipa Americana lichid, adeziv medical, alcool etilic, celuloza vegetala.
Gel Jagua: Genipa Americana lichid, Guma Xanthan, Ulei vegetal, Alcool etilic
Vă rugăm să rețineți: pentru a utiliza gelul Jagua sunt utilizate conuri cu vârf de metal, care pot conține metale asociate cu alergiile la metale.
Puteți aplica o cantitate mică de Jagua pentru a testa o reacție înainte de a aplica complet:
Puneți mănușa latex pentru protectie
Aplicați un mic cerc de cerneală pe braț sau picior
După 10 minute, spălați eșantionul cu apă și săpun
Așteptați 24 de ore pentru a vă dezvolta și monitoriza pielea pentru săptămâna următoare, pentru a vă asigura că nu există reacții înainte de aplicare
Vă rugăm să vă adresați la adresa de e-mail hello@tatuajetemporare.ro dacă aveți întrebări sau nelămuriri!